VO Communication: Daphné Leclef aan het hoofd van de institutionele afdeling

Om zijn projecten in goede banen te leiden, heeft VO Communication Daphné Leclef aangesteld aan het hoofd van de institutionele afdeling van VO Communication. 

VO Communication is de voorbije jaren uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers op het vlak van institutionele communicatie rond evenementen en naar burgers toe. Het agentschap heeft grote projecten op zijn naam staan, zoals de Drive-In Movies, de kandidatuur van Luik voor de Wereldtentoonstelling in 2017, Waterloo 2015, de Brusselse Week van de Mobiliteit en een hele reeks bewustmakingscampagnes (Gelijkheid van Kansen, Geweld op Televisie, Milieu)…

Daphné Leclef is intussen al aan de slag bij het Brusselse communicatiebureau, waar ze onder andere verantwoordelijk is voor het evenementenprogramma ‘Brussels Smart City’ voor het Informaticacentrum van het Brussels Gewest (ICBG), de communicatiecampagne voor het ‘Pacte pour un Enseignement d’Excellence’ en de campagne voor ‘Le Plan Air Climat Energie’ (PACE) van het Waals Gewest.

20 jaar knowhow

Daphné heeft meer dan 20 jaar in de institutionele sector en rond overheidsbeleid gewerkt. Ze heeft een leidende functie gehad bij onder andere de vzw ‘Concertation des Centres culturels bruxellois’, de onthaaldienst voor asielzoekers van CIRE, de afdeling Jeugd en Cultuur van een gemeentelijke administratie en de cel Informatie en Prospectie op het kabinet van een minister. Ze is ook adjunct-adviseur geweest van het Commissariaat-generaal voor de Vluchtelingen en de Staatlozen (CGVS).

Behalve een uitstekende kennis van de Belgische instellingen, heeft ze ook ervaring met overheidsopdrachten. Dankzij haar professionele bagage bekijkt ze projecten bovendien vanuit een totaalaanpak (met oog voor creativiteit, strategie, teammanagement, administratie, financiën enz.) en met een meer specifieke expertise in bepaalde domeinen (cultuur, educatie, gezondheid, mensenrechten, mobiliteit enz.).

Daphnés erg uitgebreide opleiding (politieke wetenschappen, rechten, institutioneel management en coaching), haar kennis van de politiek en haar analytische en managementcapaciteiten zullen de status van VO als consultancykantoor voor institutionele communicatie met inhoudelijke expertise alleen maar verstevigen.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over VO Citizen

VO Citizen is een burgercommunicatiebureau dat zijn expertise aanbiedt aan openbare instellingen, maar ook aan ngo's en privébedrijven, in de overtuiging dat het aanspreken van mensen als burgers in plaats van consumenten helpt om de krachtigste boodschappen over te brengen.

Concreet werken we samen met de klant aan zijn communicatiestrategie en merkimago. We leveren acties op basis van sterke creatieve concepten die op verschillende manieren toegepast kunnen worden en via alle kanalen verspreid kunnen worden.

Neem contact op met

140A, Stallestraat 1180 Ukkle België

+32(0)2 340 04 87

[email protected]

www.vo-citizen.be