4 nieuwe gezichten bij VO Citizen

In deze drukke decembermaand wil VO Citizen zijn team nog meer versterken en diversifiëren. Hoe? Door het team aanzienlijk uit te breiden en zijn expertise te vergroten met de verwelkoming van 4 nieuwe leden.

 

Van links naar rechts : Alessandra Van Herstraeten - Tarik Krafft - Gabriella Bianchini - Oussama Laouti
Van links naar rechts : Alessandra Van Herstraeten - Tarik Krafft - Gabriella Bianchini - Oussama Laouti

Zo wordt het strategische team versterkt door de komst van Oussama Laouti als Strategic Advisor. Oussama is afgestudeerd in de richting economie en bevolkings- en ontwikkelingswetenschappen. Zijn professionele knowhow bouwde hij op in de wereld van de muziek en de start-ups. Hij is dan ook medeoprichter en hoofd marketing, communicatie en partnerschap van het Brusselse muzieklabel “The New Faces”, producer van Belgische artiesten zoals Kunta en ondernemer sinds zijn 18 jaar.

Gabriella Bianchini vervoegt het projectmanagementteam als Project Developer. Ze volgde een opleiding marketing en heeft meer dan 10 jaar ervaring in de internationale handelswereld en managementsector, en dat in verschillende domeinen zoals B2B, design, kunst en luxe.

Tot slot verwelkomt het projectmanagementteam ook twee juniors: Alessandra Van Herstraeten en Tarik Krafft gaan aan de slag bij VO Citizen als Junior Project Assistants.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over VO Citizen

VO Citizen is een burgercommunicatiebureau dat zijn expertise aanbiedt aan openbare instellingen, maar ook aan ngo's en privébedrijven, in de overtuiging dat het aanspreken van mensen als burgers in plaats van consumenten helpt om de krachtigste boodschappen over te brengen.

Concreet werken we samen met de klant aan zijn communicatiestrategie en merkimago. We leveren acties op basis van sterke creatieve concepten die op verschillende manieren toegepast kunnen worden en via alle kanalen verspreid kunnen worden.

Contact

140A, Stallestraat 1180 Ukkle België

+32(0)2 340 04 87

[email protected]

www.vo-citizen.be